Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Megtartják az idei EFOTT fesztivált

2020.05.13.
Az idei fesztiválszezont teljesen átírta a koronavírus-járvány kirobbanása, ennek "köszönhetően" a fesztiválok többségéről le is mondhatunk, most azonban úgy látszik, hogy a nagyok közül egyet mégis megtartanak.

A koronavírus áldozata lett a 47 éves rapper

2020.05.08.
Ragnar Volarus
Elhunyt Covid-19-betegségben Ty, a Mercury-díjra jelölt 47 éves brit rapper, akit a brit hiphop úttörőjeként emlegettek.
Címkék: koronavírus, Rap

Évek óta elveszettnek hitt Oasis-dal került elő

2020.04.29.
Noel Gallaghernek sikerült kimaxolnia a karantén miatt rászabadul rengeteg szabadidőt, takarítás közben ugyanis egy elveszettnek hitt Oasis-dal demójára bukkant. A tervek szerint a Don't Stop... című számot a zenész csütörtökön éjfélkor már fel is dobja a netre.

8 év után új dallal jelentkezett a Rolling Stones

2020.04.25.
Nyolc év után új dallal örvendeztette meg a rajongóit a Rolling Stones. A legendás zenekar Living In A Ghost Town című száma a koronavírus-járvány miatt különösen aktuális.

Andrea Bocelli millióknak tette szebbé a karanténban töltött húsvétot

2020.04.15.
Andrea Bocelli világhírű tehetség, az embereknek pedig elegük van a karanténból. Ez a két dolog pedig olyan szépen egyesült húsvét vasárnap, hogy felrobbant tőle a net.

Borzasztó hír a koncertre járóknak: 2021 őszéig nem nagyon lesznek bulik

2020.04.13.
Dorogi László
Egy amerikai szakértő szerint leghamarabb 2021 őszén lehet ismét biztonságos körülmények között koncerteket szervezni. Legalábbis az Egyesült Államokban.
Címkék: koncert, koronavírus

Pink és hároméves fia is koronavírusos volt, de már jól vannak

2020.04.04.
Pink most tudatta a világgal, hogy két héttel ezelőtt neki, és három éves kisfiának is pozitív lett a koronvírus-tesztje, mostanra azonban már felgyógyultak a betegségből. Szerencsére férje és kislánya nem kapta el a vírust.
Címkék: koronavírus, Pink

Tóth Gabi könnyeket csalt az emberek szemébe a Magyarország című dallal

2020.03.18.
A járvány miatt a zenészeknek is le kellett mondani az összes fellépésüket, ami alól Tóth Gabi sem kivétel, az énekesnő azonban még a "karanténban" sem bírja ki éneklés nélkül, ezért úgy döntött, hogy kedveskedik a rajongóinak a Magyarország című dallal.

Elmarad a budapesti Santana-koncert a koronavírus miatt

2020.03.11.
A világsztárok is elővigyázatosak a koronavírus-járvány miatt, köztük Carlos Santana is, aki ennek kapcsán még az európai turnéját is lemondta, beleértve a jövő heti budapesti koncertet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?