Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!
Elhunyt a legendás jazzdobos, Jimmy Cobb

Elhunyt a legendás jazzdobos, Jimmy Cobb

2020.05.26. | Tündi

A most elhunyt Jimmy Cobb utolsóként távozott azok közül, akik játszottak Miles Davis ikonikus szextettjében és annak Kind of Blue című 1959-es albumán.

Tovább
Meghalt Jorge Santana, Carlos Santana öccse

Meghalt Jorge Santana, Carlos Santana öccse

Tovább
Egykori egyetemének temetőjében helyezik örök nyugalomra Little Richardot

Egykori egyetemének temetőjében helyezik örök nyugalomra Little Richardot

Tovább

Curtis visszatért az utcára: az új klippje tarol a neten

2019.04.22.
Kecskés István
Curtis elvolnult, hogy leküzdje a szenvedélybetegségét, majd az elvonó után visszatért és új klippje négy nap alatt a első helyre került a felkapott videók között a legnagyobb megosztó oldalon. 

Egy időre visszavonul a pohárral megdobott rapper lány

2019.04.12.
Dorogi László
A Petőfi Sándor című dalával egy éve berobbanó Lil G és Nemazalány a szegedi JATE Klubban lépett fel csütörtök hajnalban, amikor a közönségből valaki egy vaskos poharat vágott hozzá Lil G-hez.
Címkék: Rap

Sikerült Mick Jagger szívműtétje

2019.04.05.
Dorogi László
A Rolling Stones frontemberének szívbillentyűjét kellett kicserélni, az operáció sikeresen lezajlott, a teljes rehabilitáció nagyjából négy-öt hónapot vesz majd igénybe.
Címkék: Rock

Gyütt egy gyöngy fajú láng és felgyújtotta a lengyel televíziót

2019.04.03.
Dorogi László
És azt a viccet ismered, hogy Marilyn Manson megtapsolja Kóbor Jánost? Persze, hogy nem. De az itthon Sztárban sztár néven futó, leánykori nevén Your Face Sounds Familiar című licenszműsorban bizony ez is előfordulhat. Lengyel barátainknál pedig megtörtént maga a csoda.
Címkék: Feldolgozás

Újabb rapsztárt lőttek le Los Angelesben

2019.04.01.
Ragnar Volarus
Meggyilkolták Nipsey Hussle rappert vasárnap Los Angelesben - jelentette az amerikai média a Los Angeles-i rendőrségre hivatkozva.
Címkék: Rap

Jókora botrányt okozott a Rammstein holokausztot is megjelenítő klipje

2019.03.29.
Dorogi László
Az ipari metál ikonjai a német történelem sötét időszakaihoz nyúltak alapanyagért a Deutschland című dalukhoz forgatott klipjükhöz. Már a fél perces promóvideó is óriási felháborodást váltott ki.
Címkék: Hard Rock

Blixa Bargeld: De azért mindig hallani fogod, hogy német vagyok!

2019.03.26.
Blixa Bargeld a kultikusan-kategorizálhatatlan német Einstürzende Neubauten együttes frontembere. Emellett Nick Cave, Bad Seeds nevű zenekarának is állandó tagja és gitárosa volt.

Mély lilába öltözik a Papp László Sportaréna decemberben

2019.03.25.
Dorogi László
A hard rock történelem egy nagyon ritka és különleges darabja elevenedik meg a szemünk és fülünk előtt év utolsó hónapjában Budapesten, hat év után ugyanis ismét ellátogat hozzánk a Deep Purple.
Címkék: Hard Rock

YouTube-sztárocskák diktálják erkölcsi világunk pusztulásának tempóját

2019.03.23.
Doug Glatt
Onnan lehet tudni, hogy rettentően rossz irányba tart ez a világ, hogy gombamód szaporodnak az olyan igénytelen hülyegyerekek, akik azzal tesznek szert eszméletlen, sőt, már-már elképzelhetetlen népszerűségre - egyúttal befolyásra -, hogy ... wait for it ... vannak.
Címkék: Rap

Élő zene és környezettudatosság

2019.03.19.
Dorogi László
A Zichy-kastély udvarán működő KOBUCI Kert csapatának mindig is nagy álma volt egy környezettudatosan működő kulturális tér kialakítása. Óbuda legcsaládiasabb koncerthelyszíne áprilisban már tizenegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a közönség előtt, a felhozatal pedig bátran nevezhető minőséginek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?