Blogolj!

Rihanna a világ leggazdagabb énekesnője

A Forbes magazin szerint hivatalosan is 33 éves énekesnő lett a világ leggazdagabb női előadóművésze, énekese, érdekesség azonban, hogy ezt nem a zenéjével érte el.

A Forbes rendszeresen jelentkezik különféle összeállításokkal, a legfrissebb egy pénzügyi toplista a női előadóművészekről, melynek első helyére idén Rihanna került. Ez pedig már csak azért is érdekes, mert az barbadosi énekesnő 2016 óta nem jelentkezett új albummal, mégis az 1,7 milliárd dolláros vagyonával úgy sikerült elfoglalnia a trónt, mint énekesnő.

Adódik a kérdés, hogy akkor honnan ez a bődületes vagyon? A válasz nagyon egyszerű: Rihanna nem zenei bevételeinek köszönheti a világ leggazdagabb női előadóművésze címet, hanem saját kozmetikai cégének, melynek becsült értéke 1,4 milliárd dollár.

A Fenty Beauty névre keresztelt céget még 2017-ben alapította Rihanna, emellett pedig a vagyonának a többi részét főként a Savage x Fenty nevű fehérneműgyártó vállalkozása, valamint a zenéből és a színészkedésből származó bevételei adják. A Forbes az énekesnő cégének a sikerességben az is közrejátszott, hogy az Rihanna óriási közösségi médiás követőtáborral rendelkezik.

A lap szerint egyedül csak Oprah Winfrey előzi meg az énekest a szórakoztatóiparban, a tévés legenda összvagyona ugyanis nagyobb, mint az énekesnőé.

(Borító: yahoo.com, Fotó: billboard.com)

Címkék: Forbes, hírek, Rihanna, vagyon
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/111187/pics/lead_800x600.jpg
Forbes,hírek,Rihanna,vagyon
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?