Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Pély Barna otthonról is segít ahol tud, de emiatt is támadják

Ragnar Volarus

A hazai blueskirály minden módon igyekszik megkönnyíteni az egyre hosszabbra nyúló kényszerbezártságot.

Koncertet adott a nappalijából, új dalt írt anyák napjára, legutóbb pedig pénzt adományozott a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak. Emiatt támadják most néhányan kollégái közül. Merthogy ez a pénz az Artisjus-EJI párostól érkezett. Sok helyen segélyként hivatkoznak erre a pénzre, holott erről szó sincs.

Hihetetlenül cuki videóval köszönti az anyukákat Pély Barna

A Dal című műsor zsűrijének oszlopos tagja, s nem utolsó sorban a tavalyi Kőfeszt egyik legjobb buliját összehozó muzsikusa anyák napja alkalmából készített aranyos klipet - természetesen az összes járványhelyzet szülte szigorú szabályt betartva... Még a koronavírus-járvány idején sem feledkezhetünk meg az édesanyákról május első vasárnapján, hiszen eshet eső, fújhat szél, ez a nap csak és kizárólag róluk szól.

A koronavírus-járvány miatt a két jogvédő szervezet lehetőséget adott pályázni bizonyos összegre az előadóknak, ami a kiesett koncertbevételeket hivatott pótolni. Jómagam nem vagyok előadóművész, de attól tartok, hogy a megítélt összegek nem éppen alkalmasak erre. Pély Barna most tavasszal például Amerikában is turnézott volna, na meg hazai földön is lett volna néhány színpadralépése, ehhez képest az a nettó 136 ezer forint egészen csekély - mondhatnánk nevetséges - összegnek tűnik.

Barnát most azért támadják, hogy egyáltalán miért pályázott, hiszen neki nincs rá szüksége. Amit persze mindenkinek szíve-joga eldönteni, de ő egyáltalán nem szándékozott megtartani ezt a pénzt, nem saját maga gazdagodására igényelte. Amit most be is bizonyított a továbbajándékozással.

Másrészt a boldog békeidőkben mindenki támadta az Artisjust, hogy csak lenyeli a pénzt, az előadók szinte semmit nem kapnak vissza. Most itt volt az alkalom "megkopasztani" a jogvédő irodát.

Talán mehetett volna máshová is ez a pénz. Egészen bizotsan van olyan művész, aki most nagyon nehéz napokat él át. De ember legyen a talpán, aki képes eldönteni, hová kell éppen abban a pillanatban legjobban a pénz. Mindenesetre az biztos, Pélly Barna adománya jó helyre került, és mindenki akinek jut belőle, hálás lesz érte. Lehet őt követni, ezúttal nem szégyen a másolás. 

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/94461/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?