Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Május végén debütál Lady Gaga új lemeze

Négy év kihagyás után, május 29-én ismét új lemezzel jelentkezik Lady Gaga. Az Oscar- és Grammy díjas énekesnő Chromatica című albuma az eredeti tervek szerint áprilisban jelent volna meg, ezt az időpontot a koronavírus-járvány miatt azonban kénytelenek voltak elhalasztani.

Az új dátumról maga az Gaga számolt be az Instagramján egy fotó kíséretében, melyhez azt írta, hogy "Az utazás folytatódik".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The journey continues. You can officially join me on #Chromatica on May 29. ⚔️💓

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga új lemeze az eredeti tervek szerint április 11-én debütált volna, azonban a néhány héttel a megjelenés előtt úgy döntöttek, hogy inkább egy időre jegelik a dolgot.  A Chromatica már a hatodik stúdióalbuma lesz az extravagáns énekesnőnek, az előző, a Joanna négy évvel ezelőtt került a boltokba.

Lady Gaga a járvány kitörése óta egyébként  kreatív igazgatója és kurátora lett a Global Citizen’s One World: Together at Home elnevezésű virtuális jótékonysági kezdeményezésnek, amely a COVID-19 kapcsán kibontakozó segélyakciókat támogatja.

A hamarosan boltokba kerülő lemezről annyit már tudni, hogy tizenhat dal kapott rajta helyet, a Stupid Love című számhoz februárban már egy videóklip is megjelent, valamint azt is, hogy olyan sztárok közreműködésével született, mint Elton John, Ariana Grande és Blackpink.

Címkék: album, Lady Gaga, Pop
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/94473/pics/lead_800x600.jpg
album,Lady Gaga,Pop
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?