3841 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma
Elhunyt újabb 8 krónikus beteg, ezzel 517 főre emelkedett az elhunytak száma.
Blogolj!

Queen a karanténból: You are the Champions!

Ragnar Volarus

Szögezzük le, Freddie Mercury pótolhatatlan. A helyettesítésével sokan próbálkoztak, hol több, hol kevesebb sikerrel. Adam Lambert viszont jól állja a sarat.

A Queen + Adam Lambert páros az amerikai iHeartRadio fesztiválon, Las Vegasban, a MGM Grand arénában, 2013. szeptember 22-én lépett először színpadra. Annak ellenére, hogy ez volt a debütálás, 3 percen belül az összes jegy elkelt. A rajongóknak pedig nem kellett csalódniuk, a kritika pozitív volt, a Rolling Stone szerint Lambert uralta az estét, továbbá érezhető volt a kapcsolata a közönséggel. A Billboard szintén nem bánt szűkmarkúan a dicsérő jelzőkkel, kiemelték Lambert "mágneses vonzerejét" és "karizmáját".

A nagy bejelentés viszont ezután érkezett, 2014 júniusában turnéra indul a Queen + Adam Lambert Észak-Amerikában. A show július 20-án ért véget Washington DC-ben a Merrieweather Post Pavilion stadionban, ami az egyetlen nyitott tetős koncertjük volt a nyár során. Ezt két ázsiai állomás követte, Dél-Korea és Japán is kapott egy kis ízelítőt, de nem maradt ki később Ausztrália és Új-Zéland sem. 

A turné telt házat produkált mindenhol, a Classic Rock magazin blogbejegyzésében így értékelt:

„A banda nem demokrácia, ez egy királyság, és megtalálták az örököst. Éljen soká a Királynő!"

November 4-én a 10. Classic Rock Awardson az Év bandájaként volt ott a Queen + Adam Lambert formáció Los Angelesben, amin Brian May és Lambert is tiszteletét tette. Időközben pedig bejelentették az európai Queen + Adam Lambert turnét, ami 26 dátumot tartogatott, érintve az Egyesült-Királyság legfontosabb városait és arénáit.

A turnét és a megjelent Queen Forever album turnéját a legnézettebb brit műsorban, a BBC televíziós adásában zárták, ahol az új évet és a Big Ben tűzijátékot egyórás szettel várták, szórakoztatva a jelenlévőket és a nézőket. A fellépés során felcsendült a Don't Stop Me Now, az I Want To Break Free, a Somebody to Love, az Another One Bites the Dust, az Under Pressure, a Fat Bottomed Girls, a Radio Ga Ga, az I Want It All, a Crazy Little Thing Called Love, a The Show Must Go On, a Bohemian Rhapsody, a Killer Queen, a We Will Rock You és We Are The Champions. A show a Queen + Adam Lambert Rock Big Ben Live címet kapta.

Eztuán Lambert szólókarrierjére koncentrált, nem kis sikerrel, de most a Queen nagy öregjeivel együtt újra megleptek minket. A karanténban már született olyan dal, aminek nem kellett volna, de ez most nem olyan. A szöveg ugyan kicsit módosult, de az élmény még így is egészen rendkívüli. Hallgassák!

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/94203/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?