Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Évek óta elveszettnek hitt Oasis-dal került elő

Noel Gallaghernek sikerült kimaxolnia a karantén miatt rászabadul rengeteg szabadidőt, takarítás közben ugyanis egy elveszettnek hitt Oasis-dal demójára bukkant. A tervek szerint a Don't Stop... című számot a zenész csütörtökön éjfélkor már fel is dobja a netre.

Időmilliomos vagyok mostanában, úgyhogy elhatároztam, megnézem, mi is van azon a több száz jelöletlen CD-n, amely otthon mindenfelé hever. Mintha a sors akarta volna, belebotlottam ebbe a régi demófelvételbe, amelyről azt gondoltam, örökre elveszett

- írta az 52 éves Noel Gallagher Twitteren.

A Don't Stop... soha nem jelent meg, az Oasis nem rögzítette stúdióban. A számnak egyetlen verziójáról volt eddig tudomása az Oasisnek, illetve a rajongóknak, azt mintegy tizenöt évvel ezelőtt, egy hongkongi koncert előtti hangbeálláson játszották el. Mint azt maga Noel Gallagher is írta, nem tudja biztosan, mikori a most fellelt demófelvétel.

Az Oasis minden idők egyik legsikeresebb brit zenekara volt egészen a 2009-es feloszlásukig. A banda tizennyolc év után mondott búcsút egymásnak és a rajongóknak. 

(Borító: rockbook.hu)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/94107/pics/lead_800x600.jpg
elveszett dal,karantén,koronavírus,Oasis
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?