3841 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma
Elhunyt újabb 8 krónikus beteg, ezzel 517 főre emelkedett az elhunytak száma.
Blogolj!

Hihetetlenül cuki videóval köszönti az anyukákat Pély Barna

Dorogi László

A Dal című műsor zsűrijének oszlopos tagja, s nem utolsó sorban a tavalyi Kőfeszt egyik legjobb buliját összehozó muzsikusa anyák napja alkalmából készített aranyos klipet - természetesen az összes járványhelyzet szülte szigorú szabályt betartva...

Még a koronavírus-járvány idején sem feledkezhetünk meg az édesanyákról május első vasárnapján, hiszen eshet eső, fújhat szél, ez a nap csak és kizárólag róluk szól. Különösen így kell ennek lennie most, amikor sokaknak közülük kettőzött, háromszorozott, négyszerezett erővel kell helytállniuk az otthoni oktatás minden terhét, és a homoe office nehézségeit a vállukon cipelve.

Nekik, róluk, - Rólunk - szól Pély Barna legújabb dala, aminek videoklipjéhez sok-sok cuki videót kapott a szerző az anyukákat köszöntő gyerkőcökről. Ne vegyük el az apukák érdemeit sem, hiszen ők rögzítették a cuki képsorokat, így aztán a szabályoknak megfelelően a kliphez sem kellett nagy tömeget összecsődíteni, mindenki a saját otthonában ölelhette át anyukáját.

Persze, most az is nagyon fontos, hogy az idősebb - különösen a koronavírus által veszélyeztetett korosztályhoz tartozó - anyukákat csak virtuálisan köszöntsük fel anyák napja alkalmából, hogy aztán később legyen lehetőség pótolni a virágcsokrok átadását.

Címkék: A Dal, Pély Barna, videó
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/93911/pics/lead_800x600.jpg
A Dal,Pély Barna,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?