3841 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma
Elhunyt újabb 8 krónikus beteg, ezzel 517 főre emelkedett az elhunytak száma.
Blogolj!

Egy kellemes meglepetés

Számtalan tehetséges vagy tehetségtelen ábrándhajhász dolgoz fel vagy utánoz híres dalokat és tölti fel azokat az internetre ‘spontán’ otthoni felvételként. Némelyik azonban meglepetésszerűen hat.

Nemigen számolhattunk azzal, hogy Andrea Bocelli 22 éves fia, Matteo, az izolációból egy Queen dallal jelentkezik, de ez történt.

Ami még jobb hír, hogy a ‘Love of my life’ az ő előadásában is kellemes. Persze figyelembe kell venni, hogy egy nagyon bátor választásról van szó, amit fiatal korára is foghatunk és megbocsáthatunk. A dalt a rocktörténelem egyik legkarizmatikusabb énekese, a jellegzetes orgánumú Freddy Mercury előadásában ismerjük, ráadásul Queen dalról van szó, amelyeknek olyan kultuszuk van, hogy, ha a rajongókat kérdeznénk, valószínűleg azt tanácsolnák, hogy inkább ne nagyon nyúljon hozzájuk senki. Mercury-vel nem lehet versengeni és nem is kell.

Matteo Bocelli előadása épp visszafogottsága miatt kellemes. Abszolút hű az eredeti verzióhoz, mégsem utánzás, semmi manír, semmi ripacskodás. A gének tagadhatatlanok. Bocelli fiának is kiváló hangja van. Bár az előadás bizonyos részeiben valóban emlékeztet Mercury-s intonációkra, mégis végig a sajátja marad. Mindeközben mértékletesen kíséri magát a zongorán.

Végül, szinte köszönet jár azért is, hogy nem mond semmit és nem kommentálja a videót.

A világot nem fogja megváltani, de ettől még egy sikeres próbálkozás. Le a kalappal!

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/93832/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?