Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Pink és hároméves fia is koronavírusos volt, de már jól vannak

Pink most tudatta a világgal, hogy két héttel ezelőtt neki, és három éves kisfiának is pozitív lett a koronvírus-tesztje, mostanra azonban már felgyógyultak a betegségből. Szerencsére férje és  kislánya nem kapta el a vírust.

Két hete a hároméves fiamon és rajtam is megjelentek a koronavírus tünetei, szerencsére magánúton tudtuk teszteltetni magunkat. A teszt eredménye pozitív lett. A családommal ekkor már karanténban voltunk, szóval még két hétig nem mozdultunk ki otthonról és mindenben követtük az orvos utasításait

- írta Twitteren az énekesnő, aki emellett arról is beszámolt, hogy 1 millió dollárt adományoz különböző jótékonysági szervezeteknek a vírus elleni harcra.

Pink és kisfia, Jameson

A pénzt egyenlő részben osztotta el a philadelphiai Temple Egyetem kórháza  – Pink anyja 18 évig dolgozott itt a szívtranszplantációs klinikán –, és a Los Angeles-i polgármester által létrehozott vírusellenes alap között.

(Borító: itv.com, Fotó: magazinbalkan.eu)

Címkék: koronavírus, Pink
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/92856/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Pink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?