Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

A Bild tévedett, nem koronavírusos a Rammstein frontembere

Dorogi László

A német lap arról számolt be pénteken, hogy a kultikus ipari metál zenekar énekesét egy berlini kórház intenzív osztályán ápolják koronavírus-fertőzés miatt, de a zenekar ezt estére megcáfolta.

Hivatalos közleményt posztolt Facebook-oldalára a Rammstein zenekar Till Lindemann állapotával kapcsolatban, amelyből kiderült, a frontember nem koronavírus-fertőzés miatt került kórházba - erről cikkezett ugyanis korábban a Blid című lap. Az énekes egy moszkvai fellépésről történő hazaút során lázasodott be és az orvosának tanácsára ment kórházba, de már ki is engedték.

A metállegenda - és egyébként sikeres gyerekkönyvíró és költő - Lindemann március 17-én koncertezett Moszkvában a nemes egyszerűséggel csak Lindemannra keresztelt formációjával, a koronavírus ellen pedig úgy védekezett, hogy egy felfújható gömbben tolta le a bulit.

A Rammsteinnek tavaly jött ki legutóbbi lemeze, amely egyes pletykák szerint az utolsó az eredeti felállásban. A korong - szokásukhoz híven - igen megosztóra sikeredett, amit azzal is tetéztek, hogy a Deutschland című dalukhoz forgatott videoklipben a német történelem sötét időszakait idézték meg.

Jókora botrányt okozott a Rammstein holokausztot is megjelenítő klipje

Az ipari metál ikonjai a német történelem sötét időszakaihoz nyúltak alapanyagért a Deutschland című dalukhoz forgatott klipjükhöz. Már a fél perces promóvideó is óriási felháborodást váltott ki. Május közepén jelenik meg a Rammstein következő - és egyes pletykák szerint az eredeti felállásban az utolsó - nagylemeze, amelynek első fecskéje a Deutschland című limitált kiadású kislemez lesz április 12-én.

Talán kevesen tudják, de Lindemann szüleit 1946-ban Pilisvörösvárról telepítették ki Németországban, később Werner Lindemann és Brigitte Lindemann is igen sikeres gyermekkönyv-író lett az NDK-ban.

Mi, innen a messzi távolból is jobbulást kívánunk Tillnek, mert ebből a tankból még nem fogyhat ki a benzin.

Címkék: Heavy metal
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/92436/pics/lead_800x600.jpg
Heavy metal
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?