Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Meghalt Kenny Rogers countryzenész

A háromszoros Grammy-díjas énekes 81 évesen hunyt el.

Aki egy kicsit is képben van a country-val, annak megkerülhetetlen Kenny Rogers munkássága. Karrierjének legsikeresebb időszaka az hetvenes, nyolcvanas években volt, rengeteg toplistás dala született ebben az időben (The Gambler, Islands in the Stream) és olyan világsztárokkal zenélt együtt, mint Lionel Richie vagy Dolly Parton.

Eleinte a jazzel próbálkozott még a hatvanas években a The Bobby Doyle Trio tagjaként, de elég hamar átnyergelt a country-ra, és szólókarrierbe kezdett.

Rogers 2015-ben jelentette be utolsó turnéját és 2017 végéig koncertezett, majd 2018-ban folytatta volna a zenélést, végül viszont lemondta fellépéseit.

Nagyon élveztem, hogy elbúcsúzhattam a rajongóktól az elmúlt két évben a Gambler’s Last Deal turné keretében. Nem tudom eléggé megköszönni a bátorítást és a támogatást, amit a karrierem során kaptam, és mindazt az örömöt, amit megtapasztalhattam

– írta két évvel ezelőtti közleményében.

Kenny Rogers természetes halált halt 81 évesen. A koronavírus-járvány miatt temetését szűk családi körben tartják, a nyilvános megemlékezést elhalasztják.

(borító: Anonymous/AP/Shutterstock)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/92102/pics/lead_800x600.png
Country,gyász,Kenny Rogers
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?