Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Újra összeáll a Genesis

Ragnar Volarus

Az együttes rajongói valószínűleg rég voltak olyan boldogok mint most, mikor Phil Collinsék bejelentették, év végén turnéra indulnak. Persze csak rövid ideig "támadnak fel", csupán néhány koncert erejéig hallhatjuk őket újra.

Viszont igazi örömhír, hogy az 1967-ben alakult angol rockegyüttes a legsikeresebb felállásban alakul újjá - tehát Peter Gabriel nélkül -, és az Egyesült Királyságban lépnek majd fel novemberben és decemberben a Last Domino című turné keretében -  írta a Guardian.

Pont jó időben történik ez az egész, nagyon várjuk már. Sok kortársunk rengeteget koncertezik, mi összesen kétszer léptünk fel az Egyesült Királyságban az elmúlt 28 évben

– nyilatkozta Mike Rutherford gitáros.

A Genesis tagjai, akik utoljára 2007-ben játszottak együtt, azt is elárulták, hogy a koncerteken az eredeti dobos, Phil Collins énekes fia, a 18 éves Nicholas is csatlakozik majd hozzájuk dobosként.

Olyan jól játszik, mint én és a hozzáállása is ugyanolyan, mint az enyém. Szóval ez egy jó kiindulási pont

– mondta Phil Collins, aki tehát már csak énekelni fog.

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/91295/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?