Blogolj!

Justin Bieber letaszította a trónról Elvist

Bieber mindössze 25 éves és már ott tart, hogy Elvis Presley 59 éve rekordját is megdöntötte.

A kanadai énekes lett ugyanis a legfiatalabb szólóelőadó, aki hét első helyezett lemezzel rendelkezik, miután Changes című albuma is az amerikai Billboard slágerlista élére tört. Elvis ugyanezt 26 évesen érte el, amikor listavezető lett Blue Hawaii című albuma 1961-ben.

Ez a rekord viszont csak a szólóelőadókra igaz, ugyanis a Beatles tagjai még Biebernél is fiatalabbak voltak (George Harrison például még csak 22 éves volt), amikor hetedik albumuk, a Rubber Soul is listavezető lett 1966-ban.

Bieber abban viszont mindenképpen legyőzte a "riválisokat", hogy mindössze 16 éves volt, amikor először került lemeze a Billboard élére, míg Elvis 21, George Harrison pedig 20 éves volt, amikor elérte ezt a sikert.

A Changes egyébként négy év kihagyás után jelent meg, és a rajongók „kiéheztetése” be is vált, ugyanis az elmúlt héten 231 ezer példányt adtak el belőle, és a brit sikerlista élére is felkerült.

Az album, ahogy a címe is jelzi, a változásról, a felnőtté válásról, a sztárságról szól és persze az énekes több dalt is feleségének, Hailey Baldwinnak címzett.

(borító: LISA O'CONNOR/AFP/Getty Images)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/90890/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?