Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Billie Eilish máris rekordot döntött az új James Bond-film főcímdalával

Alighogy elérhetővé tették Billie Eilish James Bond-főcímdalát a No Time To Die (Nincs idő meghalni) című felvonáshoz, máris rekordot döntött: minden más Bond-főcímdalnál többet adtak el az első egy hétben Nagy-Britanniában, valamint a 007-es filmek főcímdalai közül másodikként sikerült felkerülnie a brit slágerlista élére.

A világszerte egyre népszerűbb 18 éves énekesnő által előadott főcímdalt 90 ezer eladott lemeznek megfelelő mennyiségben vásárolták meg a brit rajongók különféle formában, valamint 10,6 millió alkalommal streamelték. 

A korábbi két legsikeresebb Bond-főcímdal Adele és Sam Smith nevéhez köthető. Adele Skyfallhoz írt darabját 84 ezer lemeznek megfelelő mennyiségben adták el az első héten még 2012 októberében:

Sam Smith pedig azzal büszkélkedhet, hogy a Spectre – A Fantom visszatérhez szerzett Writing's On The Wall című főcímdala volt az egyetlen másik olyan 007-es dal, amely a brit sikerlista élére került, 70 ezer lemez-egyenértékben kelt el 2015-ben:

Ja és nem mellesleg mindketten Oscar-díjat is nyertek a szerzeményükért, szóval lassan Billie Eilish is kezdhet gondolkozni a köszönő beszédén.

(Borító: mtv.com)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/90781/pics/lead_800x600.jpg
Billie Eilish,James Bond,rekord
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?