Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Agyvérzést kapott a Pokolgép frontembere

A rajongóknak bizonyára feltűnt, hogy a zenekar december óta nem adott koncertet. Akkor egészségügyi okokra hivatkozott a banda, de egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy miről is van szó.


Tóth Attila énekes, aki a Madách Színházban is rendszeresen fellép, még novemberben lett rosszul egy győri buli után – írja a Blikk.

Nem vettem komolyan a tüneteket, hiszen a magas vérnyomáson kívül nem volt előjele a dolognak. Azt gondoltam, másnap reggelre kialszom ezt az egészet. Ám hiába akartam megmozdulni, sem a kezem, sem a lábam nem engedelmeskedett

- nyilatkozta.

Az énekes csak ezután került kórházba, ahol megállapították, hogy sztrókja van.

Ez nem volt fair a sorstól… A zenekarban én voltam az erő és a fittség szobra, az egyik legfiatalabbként rendszeresen edzettem, odafigyeltem az étkezésre, ha egyáltalán fogyasztottam alkoholt, azt is csak mértékkel tettem, mégis megtalált a baj.

Az énekes a körülményekhez képest már jól van, folyamatosan énekel és gyógytornászhoz jár. Elmondta az is, hogy reményei szerint a májusi koncerten már fel tud lépni, az viszont kérdéses, hogy színházba mikor tud majd visszatérni.

(borító: Pokolgép zenekar hivatalos Facebook-oldala)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/90611/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?