Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Megérkezett Billie Eilish Bond-főcímdala

Befutott az új James Bond-film főcímdala, amely csakúgy, mint a film a No Time To Die (Nincs idő meghalni) címet viseli.

A kicsit melankólikusra sikeredett dalocska előadója és társszerzője – testvérével, Finneas O'Connell-el – Amerika újdonsült kedvence, a 18 éves Billie Eilish, aki nem túl meglepő módon egyben a legfiatalabb szerző is, aki a sorozat történetében ilyen lehetőséghez jutott.

Őrülten jó dolog egy ilyennek a részese lenni

– mondta Eilish, amikor még hivatalosan bejelentették közreműködését a film készítőivel.

A friss Grammy-díjas énekes "hatalmas megtiszteltetésnek" nevezte a felkérést, majd természetesen lenyomta  az ilyenkor kötelező PR szöveget is, miszerint

egész életünkben arról álmodtunk, hogy címadó dalt írjunk egy Bond-filmhez.

PR duma, vagy oda abban azért igaza van, hogy ez egy óriási lehetőség egy művész életében, ugyanis a két legutóbbi James Bond-film főcímdala, Adele Skyfallja és Sam Smith Writing's On The Wall című dala a Spectre-ből elnyerte az Oscar-díjat.

Ha pedig azt nézzük, hogy Eilish amúgy is eléggé felkapott mostanság, az Oscar pedig foggal-körömmel küzd a fiatalabb nézőközönség megnyeréséért, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 18 éves énekesnek is minden esélye megvan a díj bezsebelésére.

(Borító: comicbook.com)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/90414/pics/lead_800x600.jpeg
Billie Eilish,főcímdal,James Bond
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?