3841 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma
Elhunyt újabb 8 krónikus beteg, ezzel 517 főre emelkedett az elhunytak száma.
Blogolj!

Nagy Feróval ünnepel a Republic

Március 14-én rendezik a Republic harmincéves jubileumi koncertjét a Papp László Budapest Sportarénában, ahol Nagy Feró és Bródy János is fellép a zenekarral. Rajtuk kívül fellép még vendégként a Bagossy Brothers Company is.

A 1990-ben alakult meg a Republic zenekar, melynek klasszikus felállása a Bódi László Cipő, Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás, és Tóth Zoltán alkotta csapat volt. Az együttes több mint 20 évig osztozott a közös munka minden örömében, sikerében. A zenekar szinte rögtön sikerrel robbant a köztudatba, lendületes dallamaival, tele torokból énekelhető, őszinte szövegeivel. A szakmai elismerések az eMeRton, Arany Zsiráf és Fonogram díjakon át meg sem álltak a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje kitűntetésig, nem beszélve a megszámlálhatatlan arany-, platina- és gyémántlemezről.

A legtöbb zenekar kezdeti problémáival ellentétben a Republic több mint két évtized után, 2013 március 11-én érkezett karrierje legnehezebb időszakához. A zenész-dalszerző-énekes Bódi László Cipő hosszú betegségét követő halála egyszerre volt a Republic és egyben a hazai zenei élet tragédiája. Hihetetlen akaraterőt és szakmai alázatot tanúsítva az együttes átvészelte a legrosszabbat, frontemberük elvesztését és a hagyományok megtartása mellett máig aktívan folytatta a munkát. Az akkor már régóta a zenekarral dolgozó Halász Gábor lett a Republic gitárosa, Boros Csaba basszusgitáros pedig előre lépett a mikrofonhoz.

A zenekar idén ünnepli megalakulásának harmincadik évfordulóját, melyet egy hatalmas Aréna koncerttel tesznek felejthetetlenné.


Címkék: koncert
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/90397/pics/lead_800x600.png
koncert
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?