Blogolj!

Parkinson-kórral küzd Ozzy Osbourne

Dorogi László

Ezt maga az énekes jelentette be az ABC Good Morning America című műsorában. Persze esze ágában sincs visszavonulnia.

Fotó: Getty Images

Kereken egy hónap múlva jelenik meg Ozzy Osbourne legújabb albuma, amelyről két dalt már piacra is dobott a metál pusztíthatatlannak tűnő harcosa. Ezzel együtt nagyobb médiavisszhang veszi körül a Black Sabbath egykori énekesét, egy amerikai pletykalap már egészen odáig merészkedett, hogy a halálos ágyán fekszik.

Összefogtak a legendák, Elton Johnnal készített közös dalt Ozzy

A sötétség hercegének nem régiben már a halálhírét keltette egy pletykalap, de mint tudjuk, akinek a halálát rebesgetik, az sokáig fog élni. Zajlik az élet Ozzy Osbourne-ék háza táján. Nemrégiben egy amerikai pletykalap egy ismeretlen forrásra hivatkozva arról írt, hogy a metál földi helytartója már halálos ágyán fekszik, de igen gyorsan kiderült, hogy ez hír hangosabban hápog mint Donald kacsa.

Erről szerencsére szó nincs, azonban az ABC csatornán őszintén vallott most betegségéről, amit 2019 februárjában diagnosztizáltak nála, miután egy baktériumos fertőzés és egy az idegrendszerét is érintő esés utáni orvosi vizsgálat derített ki.

Ozzy elmondta, hogy a betegség PRKN 2 nevű alfajának enyhe változatában szenved, ami nem életveszélyes, ám mivel több ideget is érint, lehetnek tőle rossz napjai. A metál császára hozzátette, hogy jelenleg is orvosi kezelés alatt áll és nagyon sajnálja, hogy el kellett titkolnia betegségét a rajongók elől.

Az interjú után sokkal megkönnyebbülést érzett, hogy végre beszélhetett róla, elmondása szerint olyan, mintha egy kő esett volna le a szívéről.

"Még nem végeztem, egyelőre nem megyek sehova"

- jelentette ki. Ha minden jól megy tavasszal újra turnéra indul, február 21-én megjelenő új albumával.

Címkék: Heavy metal
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/89216/pics/lead_800x600.jpg
Heavy metal
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?