Blogolj!

Hoppá, itt egy friss és ropogós Eminem-album!

Dorogi László

Az amerikai rapper előzetes bejelentés nélkül dobta piacra legújabb albumát, amellyel a legendás filmrendező, Alfred Hitchcock előtt tiszteleg.

Eminem legutóbb két évvel ezelőtt jelentkezett új albummal, akkor éppen úgy, ahogy most, semmilyen előjele nem volt a megjelenésnek. Az amerikai rapper új korongja a Music To Be Murdered By címet kapta és a legendás filmrendező, Alfred Hitchcoch előtt tiszteleg.

A lemez borítóján Eminem az egyik kezével egy baltát, a másikkal egy pisztolyt tart a fejéhez, éppen úgy, ahogy azt tette Hitchcock is ugyanúgy Music to be Murdered by címre hallgató filmzenei korongjának borítóján.

Eminem lemezén hallgató egy Alfred című szám is, amelyben a filmrendező hangja is felfedezhető, tulajdonképpen ő konferálja fel a korongot. A Music To Be Murdered By a Spotifyon és az Apple Musicon is elérhető, Eminemék pedig a lemez megjelenésével egy időben egy klipet is fellőttek a világhálóra.

Az albumon jó néhány sztár közreműködő hangja is hallható, többek között Ed Sheeran, vagy az azóta gyógyszer-túladagolásban elhunyt Juice WRLD is készített egy-egy dalt Eminemmel.

Címkék: Rap
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/89045/pics/lead_800x600.jpg
Rap
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?