Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Még tini, de már James Bond-filmhez ír dalt

Billie Eilish a huszonegyedik század egyik nagy popikonja, tinik milliói rajonganak érte, telt házas koncerteket ad, énekel ,dalszöveget ír, egy igazi különc és még csak 18 éves. És nem mellesleg a legújabb James Bond-mozihoz ő írja a főcímdalt.

Ezzel Eilish Minden Idők Legfiatalabb Előadója, Aki Bond-Filmhez Írt Dalt címet már meg is kapta. A 25. Bond-mozi, azaz a Nincs idő meghalni zenéjét testvérével, Fineas O’Connellel készíti el, aki még szintén szemtelenül fiatal, csak 22 éves, ezzel pedig megelőzik Sam Smith-t, aki 23 éves volt, amikor a 2015-ös Spectre - A Fantom visszatér című mozihoz készített dalt.

Eilish és a Bond-mozi kapcsolatáról egyébként napok óta ment már a pletyka, de most olyannyira hivatalos, hogy az énekesnő Instagramon is megerősítette a hírt.

A 18 éves eladó így egy olyan menő klubhoz tartozik ezentúl, mint Nancy Sinatra, Madonna, Tom Jones, a Duran Duran, Louis Armstrong, Tina Turner Paul McCartney vagy Adele.

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/88912/pics/lead_800x600.jpg
Billie Eilish,filmzene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?