Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Összefogtak a legendák, Elton Johnnal készített közös dalt Ozzy

Dorogi László

A sötétség hercegének nem régiben már a halálhírét keltette egy pletykalap, de mint tudjuk, akinek a halálát rebesgetik, az sokáig fog élni.

Fotó: Getty Images

Zajlik az élet Ozzy Osbourne-ék háza táján. Nemrégiben egy amerikai pletykalap egy ismeretlen forrásra hivatkozva arról írt, hogy a metál földi helytartója már halálos ágyán fekszik, de igen gyorsan kiderült, hogy ez hír hangosabban hápog mint Donald kacsa.

Egy amerikai pletykalap szerint Ozzy már a halálos ágyában fekszik

A Radar Online portál egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Black Sabbath egykori frontemberének hatalmas fájdalmai vannak és már a feleségét sem ismeri meg. A titkos besúgó szerint pocsék állapotban van a Sötétség Hercege, olyannyira, hogy már a halálos ágyában fekszik. "Krónikus fájdalmai vannak, nagyon szenved.

Ozzy nem sokkal később mindenkit elküldött a picsába megnyugtatott, neki aztán az ég világon semmi baja nincs, sőt, hamarosan megjelenik legújabb lemeze, ami az Ordinary Man címet kapta. A címadó dal már meghallgatható többek között a YouTube-on, a szerzeményben pedig annyi legenda működik közre, hogy az már-már csalás.

A muzsikában Sir Elton John zongorázik és természetesen énekel duettet Ozzyval, a gitársávokért pedig a Guns'n Roses gitármágusa, Slash felel. Ozzy legújabb lemeze február 21-én jelenik meg, de kislemez formájában már piacra dobták a korongról az Under the Graveyard és a Straight to Hell című nótákat is. Az előzetesek alapján igencsak erősnek ígérkezik az album, de ezen már meg sem lepődünk.

Címkék: Heavy metal, Rock
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/88767/pics/lead_800x600.jpg
Heavy metal,Rock
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?