Blogolj!

Egy amerikai pletykalap szerint Ozzy már a halálos ágyában fekszik

Dorogi László

A Radar Online portál egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Black Sabbath egykori frontemberének hatalmas fájdalmai vannak és már a feleségét sem ismeri meg.

Fotó: Loudwired

A titkos besúgó szerint pocsék állapotban van a Sötétség Hercege, olyannyira, hogy már a halálos ágyában fekszik.

"Krónikus fájdalmai vannak, nagyon szenved. Sosem volt még ilyen rossz állapotban. Egész nap az ágyban fekszik, és a nap minden órájában kínozza a fájdalom. Már a családtagjait sem ismeri fel, amikor a felesége, Sharon bemegy hozzá gyakran kérdezgeti, hogy ki vagy te?"

- írja a lap az ismeretlen forrást idézve.

A híreket egyelőre kezeljük fenntartásokkal, ugyanis sem Ozzy, sem a felesége nem erősítette meg.

A metál földi helytartója nem régiben adta ki legújabb dalait, december 11-én pedig a SiriusXM-nek adott videóinterjút, amelyen úgy tűnik, kutya baja, annak ellenére, hogy voltak egészségügyi problémái az elmúlt években.

Ozzy hetven éves korára hagyott fel az önpusztítással

A heavy metal földi megtestesítője egy interjúban árulta el, hogy már nem fogyaszt drogokat, nem iszik alkoholt és a cigit is letette. Február elején még arról lehetett olvasni, hogy egy influenza szövődményei miatt kórházba került Ozzy Osbourne, a Black Sabbath legendás frontembere, s ekkor bizony nagyon sokan komolyan elkezdtek aggódni a heavy metal ikon egészségéért, sőt, még arról is lehetett hallani, hogy néhány napig nem tudott magától lélegezni, csak gépek segítségével.

Ozzynak hamarosan Ordinary Man címmel jelenik meg legújabb lemeze, amelyről az Under the Graveyard című dal már meghallgatható.

Címkék: Heavy metal
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/88337/pics/lead_800x600.jpg
Heavy metal
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?