Blogolj!

Fegyvereket és drogokat találtak Lil Wayne magánrepülőjén

Rapper fegyverekkel és drogokkal?! Ki hallott már ilyet?! Lil Wayne most ezekkel bukott meg, és mindezt egy Twitter üzenetnek köszönheti. Amit ráadásul ő írt, tehát saját fejére hozta a bajt. Igaz, a rendőrség kicsit félreértette a üzenetet. Mindenesetre a landoló repülőt a reptéren várták a hatóságok.

Akik különböző kábítószereket – kokaint, marihuánát és opioidokat –, illetve lőfegyvereket találtak Lil Wayne magánrepülőjén a Miamihoz közeli Opa-locka repülőterén, írja a Consequence of Sound. Viszont a jól menő sztároknak nagyon menő ügyvédjeik vannak, Howard Srebnick közölte is: a rappert nem vették őrizetbe, és a gép többi utasát sem tartóztatták le.

Az eset után a 37 éves rapper a Twitteren üzente az esetlegesen aggódó rajongóknak, hogy minden rendben van ("All goody!"), és hogy talán az előző tweetje sodorta bajba, amelyben az írta, "GO PACK GO!!!!!", ő azonban egy egészen más "pack"-re gondolt, mint a hatóságok: a Green Bay Packers nevű amerikaifutball-csapat ugyanis aznap épp a Minnesota Vikings ellen játszott, nekik szólt a buzdítás. Akik egyébként nyertek, és csoportjuk első helyét megszerezve masíroztak be a rájátszásba

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/87987/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?