Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

25 év után először vezeti Mariah Carey karácsonyi dala a Billboard 100-as listáját

Úgy látszik, hogy még mindig megunhatatlan a többszörös Grammy-díjas énekesnő jubiláló slágere, az All I Want For Christmas is You, sőt, idén meg népszerűbb, mint valaha.

Történt ugyanis, hogy a 25 évvel ezelőtt kiadott dal lett a Billboard Hot 100 listájának az első helyezettje a héten, ezt pedig még megjelenésének évében, 1994-ben sem sikerült elérnie.

Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy a 25 éves évfordulóra való tekintettel összeállítottak egy szép kis kampányt is, plusz még a Walkers chipsmárka is készített egy reklámot az énekesnővel, ezeknek köszönhetően pedig elég nehéz lett volna megkerülni a karácsonyi slágert. Sőt, ha minden igaz még úgy új videóklipre is érkezik majd hozzá.

A számokat nézve is elég menő a helyzet, ugyanis a dal 45 millió streamelést, 34 millió rádiólejátszást és 27 ezer eladást követően került most a Billboard 100-as listájának élére.

(Borító: forbesimg.com)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/87637/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony,Mariah Carey,sláger
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?