Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Megvannak az évtized legtöbbet hallgatott előadói

A Spotify idén is közzétette azt az éves listáját, melyből megtudhatjuk, hogy kit/mit hallgattunk a legtöbbet. Az összeállítás sok meglepetést nem okozott, ugyanis Drake és Ed Sheeran vezeti az évtized legtöbbet streamelt előadóinak listáját.

Drake már egy ideje letaszíthatatlan a trónjáról, ugyanis ő áll az első helyen 28 milliárd streameléssel. Legnépszerűbb számát, a One Dance című dalt 1,7 milliárdszor játszották le rajongói.

Drake-et a brit Ed Sheeran követi a listán, akinek legnépszerűbb dalát, a Shape of You-t 2,4 milliárdszor hallgatták meg, ezzel a 2010-es évek legtöbbször meghallgatott száma lett.

Az évtized első öt legtöbbet streamelt előadói közé sorrendben Post Malone, Ariana Grande és Eminem jutott még be.

Természetesen azt is megtudhattuk a Spotify listájából, hogy mi 2019 legtöbbet hallgatott száma, ami nem más lett, mint Shawn Mendes és Camila Cabello Senorita című dala. A júniusban megjelent számot egymilliárd alkalommal hallgatták meg a streamingszolgáltatónál. Az életben is egymásra találó duót alig valamivel lemaradva, Billie Eilish Bad Guy című dala követi 990 millió streammel.

Eilish emellett még azzal is elbüszkélkedhet, hogy debütáló lemeze, a When We All Fall Asleep Where Do We Go az év legnépszerűbb albuma lett. Ezzel pedig ő lett az első női előadó, akinek sikerült a Spotify év végi felmérésének csúcsáig jutni.

(Borító: variety.com)

Címkék: lista, Pop, Rap, Spotify
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/86935/pics/lead_800x600.jpg
lista,Pop,Rap,Spotify
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?