Blogolj!

Családi tragédiájáról mesélt a Nélküled szerzője

Nyerges Attila nem beszélt róla eddig, de most elmesélte, hogy milyen csapás érte alig húsz éves korában. 

Az Ismerős Arcok énekese nem rég hagyta el a kórházat, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta – egy motorbaleset után szétrobbant a lépe. Azt még talán ágyban fekve látta, ahogy négy gyermek énekelte legismertebb dalát a Puskás Aréna átadóján.

Nem lehet szavakkal leírni, mit éreztem aznap, amikor ezt hallottam. Pedig tíz évvel ezelőtt, amikor megírtam a dalt, eszembe sem jutott, hogy ekkora sikere lesz

– mesélte a Storynak Nyerges Attila.

A betegségével kapcsolatban elmondta a bulvárlapnak, hogy az utolsó pillanatban került a műtőasztalra, de köszöni szépen már jól van. Ellenben volt olyan tragédia az életében, amit sisem hever majd ki: alig volt húszéves, amikor elveszítette háromesztendős kisfiát. 

Az a borzalom kettétörte az egész életemet. Szegény fiam agyhártyagyulladást kapott, amit nem tudott leküzdeni...

– elenítette fel a tragédiát az énekes, majd hozzátette: fia halála talán megelőzhető lett volna, ha elviszi védőoltásra.

A súlyos csapást akkori házassága is megsínylette, korábbi partnerével elváltak. Harmadik feleségével, Dorkával, korábbi gimnáziumi iskolatársával viszont megvan a közös hang. Dorka lánya, Dominika Bruges-ben él, Attila fia, Bálint Ausztriába, a lánya pedig Görögországba költözött. Attilának már két unokája is született, ám őket – a földrajzi távolságokból adódóan – ritkán látja, sőt a kisebbikkel személyesen még nem is találkoztak.

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/86691/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?