Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Otthagyja az Ignite-ot a leghíresebb magyar punk-rocker

Dorogi László

Téglás Zoli fantasztikus zenei karriert épített fel az elmúlt évtizedekben, nevét a globális rockzenei körökben igen jól ismerik. Huszonöt év elteltével azonban most úgy döntött, ki szeretne szakadni a mókuskerékből, ezért kiszáll az Ignite zenekarból.

Fotó: HammerWorld

Az énekes egyelőre nem hagy fel teljesen a zenéléssel, viszont több időt szeretne családjával eltölteni. Döntését Instagramon jelentette be:

"Azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni az Ignite rajongóknak az elmúlt 25 évet. Mindenkinek, aki beengedett az életébe azokon a dalokon keresztül, amiket énekeltem és azon a zenén keresztül, amit írtam. Megtiszteltetés és kitüntetés volt játszani mindannyiótoknak. Nehéz szívvel jelentem be, hogy kilépek az Ignite zenekarból. Mostantól a figyelmem az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra összpontosul. Remélem, hogy az Ignite továbbra is turnézni fog, és új lemezeket készít egy új énekessel, új energiával. A legjobbakat kívánom nekik. Köszönöm a szeretetet és a kitartásotokat ennyi éven keresztül. Még találkozunk a jövőben. Csókolom, Magyarország!"

- írta közösségi oldalán az ötven éves zenész, aki az Index megkeresésére elmondta, van még hat lekötött koncertje a zenekarnak a következő év első hónapjaiban, ezeken még ott lesz, az utolsó buli stílszerűen Kaliforniában lesz.

Téglás igazi vándormadár, az Ignite zenekar frontembereként Veresegyház és az Egyesült Államok között ingázott. Legutóbb Zoli Band nevű zenei projektjének legújabb szüleményét tárta a nagy világ elé, ez a formáció egyébként régebb óta létezik mint az Ignite. Egy ideig a legendás punkzenekar, Pennywise énekese is volt, de zenélt együtt a szintén kultikus Misfitsszel is.

Évek óta aktívan foglalkozik pelikánok mentésével, a jövőben szeretne még több energiát fordítani az állatvédelemre, no meg persze családjára is. A zenész az Indexnek azt is elmondta, hogy a Zoli Band formáció januártól új néven folytatja tovább, de szerinte az Ignite sem fog feloszlani, mert már több énekescserét is átélt a zenekar.

Címkék: Rock
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/86534/pics/lead_800x600.jpg
Rock
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?