Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Amerikai Zenei Díjak: Taylor Swift megdöntötte Michael Jackson rekordját

Átadták az idei Amerikai Zenei Díjakat (AMA), a vasárnap esti Los Angeles-i ceremónián Taylor Swift  - Amerika egyik ügyeletes kedvence - letaszította a több évtizedes trónjáról Michael Jacksont, ugyanis az énekesnő 25. trófeáját is bezsebelte, ezzel pedig megelőzte a pop királyát, akinek 24 díja volt.

Azt érdemes tudni, hogy Amerikai Zenei Díjakról a rajongók szavazatai döntenek. A Los Angeles-i Microsoft Színházban megrendezett háromórás gáláról Swift kisasszony több díjjal is távozhatott, miután az év előadója és az évtized előadója kategóriát is megnyerte, emellett ő lett a szavazók kedvenc pop/rock női előadója, kedvenc felnőtt kortárs előadója, és Love című albumát választották a rajongók a kedvenc pop/rock lemezüknek.

A még mindig csak 29 éves énekes az év előadója címért folyó versenyben olyan kollégákat sikerült maga mögé utasítania, Ariana Grande, Drake, Halsey vagy Post Malone. Swift, a közönség legnagyobb örömére az estén Love című díjnyertes albumának számait is elénekelte.

Az év új előadója díjat a szintén nagy népszerűségnek örvendő Billie Eilish vehette át. A 17 éves énekesnő, aki a színpadra lépve All the Good Girls Go to Hell című számát adta elő, a rajongóktól a kedvenc alternatív előadó díjat is megkapta.

Shawn Mendes és Camilla Cabello, (akik mellesleg Amerika egyik kedvenc újdonsült szerelmespárja is) együtt adta elő a Senorita című slágerüket, amellyel mindketten díjazottak lettek. A kedvenc pop/rock férfi előadó díját Khalid kapta, a rajongók kedvenc pop/rock száma Halsey dala, a Without Me lett, a pop/rock-együttesek közül pedig a BTS vitte el a díjat.

A rap/hiphop mezőnyben - túl sok meglepetést nem okozva - Cardi B nyert, a stílus lemezei közül pedig Post Malone a Hollywood’s Bleeding című albumával lett díjazott. A country mezőnyben a rajongók Carrie Underwoodot választották kedvenc énekesnőjüknek, Kane Brownt pedig kedvenc énekesüknek.

(Borító: abc7.com)

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/86540/pics/lead_800x600.jpg
AMA,díj,díjátadó,Taylor Swift
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?