Blogolj!

Jövőre Budapesten lép fel a tinilányok egykori kedvence

Világkörüli turnéra indul Harry Styles, az egykori One Direction-tag és fővárosunkat is útba ejti.

Valószínűleg egyszerre dobbant meg minden tinilány szíve, a hír hallatán, miszerint Styles jövőre fellép a Papp László Budapest Sportarénában. Rajongóknak kötelező bevésni a naptárba 2020. május 31-ét.

Oké, persze azok a tinik, akik Harry Stylest megismerték a One Directionből, azok már inkább húszas éveiket tapossák, de hát a nosztalgiafaktor akkor is játszik.

Lényeg, a lényeg, hogy az énekes koncertsorozata jövő áprilisban indul az Egyesült Királyságban, érinti Európa és Észak-Amerika számos városát és Mexikóban zárul 2020 októberében. Hamarosan ázsiai, ausztráliai állomásokat is bejelentenek. Az európai részen az énekes előtt King Princess fog bemelegíteni.

Styles még csak 25 éves, de már közel egy évtizedes karrier van a háta mögött. a One Directionnel meghódították a világot 2010 és 2016 között, a csapat csaknem kétszáz díjat söpört be és több mint 50 millió lemezt adott el világszerte és olyan slágereket készítettek, mint a What Makes You Beautiful, a Live While We're Young, a Best Song Ever, a Story of My Life vagy a Drag Me Down.

Miután a One Direction 2016-ban bizonytalan időre leállt, a tagok szólóprojektekbe fogtak. Harry Styles első stúdiólemeze 2017-ben jelent meg, a rajta szereplő Sign of the Times-t a rangos amerikai Rolling Stone magazin az év kislemezének választotta. Második albumanyaga Fine Line címmel idén decemberben kerül a boltokba; a beharangozó Lights Up című felvétel videóját már több mint százmillióan látták/streamelték.

Harry Styles filmszínészként is ismert, szerepelt Christopher Nolan 2017-es háborús mozijában, a Dunkirkben.

(borító: PA)

Címkék: koncert, turné
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/86007/pics/lead_800x600.jpg
koncert,turné
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?