Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Elkéstél Madonna? Beperellek!

Ragnar Volarus

Durván hangzik. De nem valami csip-csup késésről van szó.

Sajnos tényleg hozzátartozik a "koncertélményhez" a késés. A meghirdetett időpontban elég ritkán kezdik meg a koncertet az előadók. Persze tisztelet a kivételnek. De ki a búbánat szeretne többet várni, mint utána maga a koncert. Ugye-ugye kedves Rihanna?

Ez a sok pojáca, csak mert milliószámra adja el a lemezeket azt hiszi mindent megtehet? Nos, Nate Hollander úgy döntött elég! Az úriember beperelte Madonnát, miután az énekesnő két órával eltolta a Miami Beach-en tartott koncertjét – írja az NBC.

A popnagyi a nem éppen legjobb lemezével - a színtelen-szagtalan Madame X-el - turnézott, és Miami Beach volt a helyszín. Történetünk hőse pedig kitartó rajonó, és hiába nem a legjobb formáját futja Madonna Louise Veronica Ciccone, vett három jegyet a koncertre 1024,95 dollárért. A nagy fellépés 20:30-kor kezdődőtt. Volna. Csakhogy a művésznő miatt a koncertet el kellett tolni két órával, ami a férfinek már nem fért bele, így megpróbálta visszaváltani a jegyeket.

A koncert szervezőjének a Live Nationnek ugyanakkor esze ágában sem volt visszaadni egy az egyben a pénzt. Nate Hollander így kénytelen volt maga eladni a jegyeket, értelemszerűen jóval kevesebb pénzért, mint amennyiért beszerezte őket. Ezt követően indított pert, mert a jegyek értéke olyan mértékben lecsökkent, hogy az eladásukkal lehetetlen volt visszaszerezni a korábban kifizetett összeget. 

A férfi szerint a Live Nation vagy Madonna - utóbbi biztosan, hiszen miatta kellett elhalasztani - tudta, hogy a koncert nem fog elkezdődni fél 9-kor, mert az énekesnő hírhedt arról, hogy állandóan elkésik. Ez amúgy igaz is, évekkel ezelőtt is előfordult már, hogy órákkal később kezdte a koncertjét.

Nate Holland amúgy jól tette, hogy otthagyta a helyszínt, mert még az eltolt időponthoz képest is késett két órát, hajnali fél 1-kor kezdte el a zenélést. Azaz négy órával később. Értem én, hogy nagy sztár, de megérdemelte volna, hogy üres helyszín várja őt. Bár ezek alapján talán az se érdekelte volna. 

Amit az alábbi videó is bizonyít, ami Las Vegasban készült. Itt két órát késett, ki is fütyülték, de nem nagyon vett tudomást róla. Csupán annyit reagált a rajongóinak, hogy "egy királynő sosem késik". Egy királynő lehet.

Címkék: Madonna
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/85825/pics/lead_800x600.jpg
Madonna
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?