Blogolj!

Újra megdörren a tengerentúlon Mennyország Tourist

Dorogi László

Egy Hollywood-i és egy San Fransiscó-i koncerttel ünnepli 30 éves születésnapját a Tankcsapda. A debreceni rockcsempészek nem mennek üres kézzel Amerikába, viszik magukkal a Junkiest is.

Fotó: Blikk

Október elején magyaros dallamok csendülnek fel egy igazán legendás Los Angeles-i klubban. A helyről csak annyit érdemes tudni, hogy olyan zenekarok pályafutása indult innen, mint a Metallica, a Mötley Crüe vagy éppen a Guns N`Roses, szóval nem a kisgyerekek játszótere ez, de a Tankcsapda már nem először áll majd fel a színpadára.

Lukács Lászlóék október 5-én játszanak a Whisky a Go Go-ban, előtte egy nappal pedig San Fransiscóban csapnak a húrok közé. Az amerikai túra apropója nem más, mint az, hogy a Tankcsapda idén ünnepli harmincadik születésnapját, ám Fejes Tamás dobos az Indexnek elmondta, nem szeretnének mindig nagyobb és nagyobb felhajtást az ünnepi koncertek köré, ezért döntöttek most egy különleges klubkoncert mellett.

A Tankcsapda 2015-ben már turnézott az Egyesült Államokban és Kanadában, majd 2017-ben is adtak koncertet Torontóban és New Yorkban is, idén tehát már harmadik alkalommal lépnek fel a tengerentúlon. Nem úgy a Junkies, akik szintén Lukácsékkal tartanak az USA-ba. Szekeres András zenekara is szép évfordulóhoz érkezett, ők 25 éve nyomják a rock and rollt, de ők például még sosem koncerteztek az Egyesült Államokban.

A Los Angeles-i bulihoz egyébként a Rómeó Vérzik is csatlakozik, szóval az amerikai magyarrock rajongók igazán el lesznek kényeztetve.

Címkék: Rock
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/83411/pics/lead_800x600.jpg
Rock
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?