Blogolj!

Nemcsak pazar koncertet adott, de ultrajófej is volt a Foo Fighters

Dorogi László

Dave Grohl és bandája fantasztikus koncerttel zárta le az idei Sziget Fesztivált, a buli befejezéseként pedig egy életre szóló élményt adtak ajándékba egy kerekesszékes srácnak.

Fotó: Index

A rockzene kedvelőinek aligha kell bemutatni a Foo Fighterst, a banda az elmúlt két évtizedben olyan legendás dalokat adott a rajongóknak, mint a The Pretender, a Best of You, vagy éppen az Everlong, de a lista a végtelenségig folytatható tetszés és ízlés szerint, így ebbe most nem is mennék bele jobban.

A Nirvana korábbi dobosának bandája elképesztő bulit rittyentett kedd este a Sziget Fesztiválra, mondhatnánk, ettől tökéletesebb fesztiválzárást nem is lehetett volna elképzelni.

A koncert nemcsak a remek zenéről marad azonban emlékezetes a közönség számára, ugyanis Grohl ismét bebizonyította, azon túl, hogy kiváló zenész, kiváló ember is. A frontember már éppen az utolsó számot konferálta fel, amikor meglátott a közönségben egy magasba emelt kerekesszékes fiút. Egy pillanatig sem habozott, azonnal felhívta a színpadra, hogy onnan hallgathassa meg az Everlongot, ezt követően pedig a gitárját is odaadta neki és a srác rituálisan a földhöz vághatta, ahogy azt Grohl is szokta tenni a koncertek végén.

Ettől jófejebbek már aligha lehettek volna.

Címkék: Rock
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/82427/pics/lead_800x600.jpg
Rock
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?