Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Kidurrant a tesztoszteronlufi a FEZEN Fesztiválon

Dorogi László

Botrányosan ért véget a székesfehérvári FEZEN. A fesztivál utolsó napján a fesztiválterületre is lecsapott a vihar, sokan kerestek a nagyobb sátrakban menedéket, de nem mindenkinek sikerült ezt kulturáltan megoldania.

Fotó: rockstation.blog.hu

Elsőként az Index számolt be arról vasárnap, hogy jókora balhé vetett véget az idei FEZEN Fesztiválnak Székesfehérvárott, ugyanis az utolsó estén tömegverekedés alakult ki az egyik sörsátorban. Erre azért kerülhetett sor, mert az egész országon átvonuló szombat esti vihar a fesztiválterületet sem kímélte, ezért nagyon sokan szerettek volna egyszerre az egyik fedett sátor alá menekülni a szakadó eső elől.

Az Index információi szerint 15-20 ember keveredett verekedésbe a tömegben, állítólag a biztonságiak kezdték el az embereket kilökdösni az esőre a csurig megtelt sátorból. A fesztivál szervezői a FEZEN Facebook-oldalán közölték, valóban történt verekedés, mert "kb. 15-20 fő, viselkedni nem tudó látogató" összeverekedett a fesztivál területén, de a hivatalos kommünikében nem esik szó a biztonsági személyzetről.

A szervezők információi szerint komolyabb személyi sérülés nem történt, a rendőrségi meghallgatások jelenleg is zajlanak, közölték továbbá, hogy a rendőrséggel együtt a fesztivál leállítása mellett döntöttek szombat este.

Idén meglehetősen sok probléma merült fel a fesztiválon, a második napon kigyulladt egy ételes bódé, a Cradle of Filth zenekar fellépését el kellett törölni, mert a banda tagjai Angliában ragadtak egy reptéren, de az utolsó, viharral tarkított napon is elmaradt több meghirdetett koncert, többek között az amerikai Ignite sem tudott zenélni.

Ez persze még mindig nem akkora tragédia, mint amilyen egy brooklyn-i utcabálon történt, ahol lövöldözés tört ki, aminek következtében tizenegyen megsérültek egy férfi pedig meg is halt.

Címkék: fesztivál
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/81801/pics/lead_800x600.jpg
fesztivál
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?