Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Curtis visszatért az utcára: az új klippje tarol a neten

Kecskés István

Curtis elvolnult, hogy leküzdje a szenvedélybetegségét, majd az elvonó után visszatért és új klippje négy nap alatt a első helyre került a felkapott videók között a legnagyobb megosztó oldalon. 

„Mondtam, hogy nem maradok padlón!” – reppeli az egykori újpesti futballista és úgy tűnik nem beszél a levegőbe. Április 18-án töltötte fel új videóját a youtube-ra, s néhány nap alatt elhagyta az 500 ezredik megtekintést is. 

A dal maga nem egyszerű. Az önkritika mellett („Az elpocsékolt tehetség, olyan mint a halál!”) kap benne a kiadó vezetője, akiről Curtis először mondta meg, hogy vamzer, de az újságírók is beleszaladnak egy lengőbe – írtak a repperről sokan sokfélét az elmúlt szűk egy évben –, de tudom akinek nem inge… 

Mindenesetre a Nem maradok padlón nagyot szól és már első helyen áll a felkapott videók között, állítólag még a fradisták is hallgatják. A videó Kasza Tibi legújabb izéjét taszította le az élről. Ismerve az énekes népszerűségét így még inkább megsüvegelendő Curtis új dalának sikere. 

„Curtis visszatért az utcára, mert igény van mindig a cuccára!” – úgy tűnik ez valóban így van. 

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/71793/pics/lead_800x600.gif
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?