Blogolj!

Curtis túl az elvonón

Kecskés István

Néhány héttel ezelőtt jelentette be Curtis a népszerű repper, hogy kábítószer problémái miatt elvonóra megy. Ma Facebook poszttal jelentkezett – túlesett a rehabon.

„Egy teljesen új ember lettem” – írja a zenész. Emlékezetes tavalyi ügy volt, hogy Majka egy koncert előtt rúgta ki a közös bandából az egykori újpesti focistát, s akkor mondta el a nagyvilágnak, hogy partnere kábítószer-problémákkal küzd. Hónapokon át tartó tagadás után aztán január 9-én jelentette be, hogy hat hétig nem lesz elérhető, mert „ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok( a januári fellépéseket ,holnap lemondom). UI:Szeretlek Petike és mindenben igazad volt.”

A hat hét eltelt, s Curtis – ahogy fogalmaz – befejezte a méregtelenítő programot. 

Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék!
Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem,hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!

A kérdés már csak az, hogy összeáll-e újra az utóbbi évek legsikeresebb zenei formációja, vagyis újra jönnek-e a Majka-Curtis közös fellépések. 

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/68976/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?