Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

A Tankcsapda gitárosa talált rá az elgázolt nő holttestére

Dorogi László

Mindkét autót a sors vezette oda, ahová: az egyiket rosszkor, rossz helyre, a másikat pedig túl későn a jóra.

Fotó: starity.hu

Szörnyű tragédiával kezdődött az új év egy fiatal nő családja számára és embertpróbáló feladat elé állította Sidlovics Gábort, a Tankcsapda gitárosát. Január másodikán hajnalban egy fiatal nő szörnyű és végzetes hibát követett el akkor, amikor egy veszekedést követően az autópálya közepén kiszállt barátja autójából és a sötét éjszakában élete utolsó métereire indult.

A pár éppen a Tankcsapda koncertjéről tartott haza - ahová a zenekar gitárosa, Sidlovics Gábor hívta meg őket, a nő ugyanis régóta rajongott a debreceni trióért és a zenekar barátjának is számított -, amikor, az Isten tudja min, összeszólalkoztak, mire a nő nem csak, hogy kiszállt az autóból, de rá is zárta párjára a kocsit, hogy a férfinak esélye se legyen az útjába állni. Szörnyű döntés volt.

Nem sokkal később egy húsz éves sofőr halálra gázolta a nőt, majd mindenféle segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az éppen arra tartó Sidlovics Gábor talált rá - de már csak a holttestére. Mindkét autót a sors vezette oda, ahová: a gázolóét rosszkor, rossz helyre, a gitárosét pedig túl későn a jóra. Egyes beszámolók szerint Sidi a mentők érkezéséig szorította a lány kezét és sokkos állapotba került a történtek hatására. 

"Nagyon rossz hírek… A sors kegyetlen húzása, hogy ismét egy olyan embertől búcsúzunk, akinek sokat jelentett a Tankcsapda, aki közel állt hozzánk. Nagyon köszönjük, hogy ismerhettünk, hogy az utolsó pillanatig az életed része lehettünk. Legyen Neked Könnyű a Föld!"

- búcsúzott a Tankcsapda Facebook-oldalán az áldozattól. Micsoda értelmetlen halál.

Címkék: Rock
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/67169/pics/lead_800x600.jpg
Rock
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?