Blogolj!

Curtis kábítószer problémái miatt bomlott fel a legsikeresebb magyar duó

Kecskés István

Döbbenetes hírt jelentett be Majka a szegedi koncertjén, majd ezt követően a Facebookon: Curtis kábítószerproblémákkal küzd, ezért nem lépnek fel többet közösen.

Folyamatosan csúcsokat döntött a páros, amely a „Belehalok” hat évvel ezelőtti berobbanásával érte el első átütő sikerét. A dal ötvenmillió feletti youtube megtekintése önmagáért beszél. Ezt számos siker követte, de nemcsak a videómegosztó oldalon, hanema a koncerteken is, hiszen a páros megtöltött számos fesztivált, de a Papp László Budapest Sportarénát is, sőt nem rég jegyeladási rekordot döntött a csapat a Budapest Parkban. 

Az index beszámolója szerint a szegedi koncerten Majka elmondta, hogy majdnem lemondták a fellépést Curtis drogproblémái miatt, de végül vállalta a fellépést. Ellentétben ezzel Győrben nem léptek színpadra, amit akkor áramkimaradással magyaráztak. 

Curtis problémáival kapcsolatban korábban is jelent meg cikk, de Majka bejelentése ezzel együtt is váratlan volt. 

Ezzel együtt érdekes, hogy már a kora reggeli órákban újpesti vezérszurkolók – Curtis, azaz Széki Attila korábban lila-fehérben futballozott – ajánlották fel a segítségüket a reppernek.

UPDATE CURTIS MEGSZÓLALT AZ ÜGYBEN:

 

https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/57336/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?