Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.
Blogolj!

Koncert közben akarták megkéselni Pásztor Annát

Koncert közben akarták megkéselni Pásztor Annát, az Anna & the Barbies énekesnőjét a Budapest Parkban. A késsel felfegyverkezett férfit - aki a cipőjében csempészte be a pengét - a biztonságiak kiszúrták a tömegben, majd átadták a rendőrségnek. 

Fotó: Facebook

Szerencsére az együttes menedzsere már a buli előtt értesítette a hely biztonsági embereit, akik fotót is kaptak a zaklatóról. Az elmebeteg "rajongó" már hosszú ideje bombázta Pásztor Annát szerelmes üzeneteivel, majd fenyegetéseivel. Erről az énekesnő a lenti Facebook-videóban mesél. 

"Körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni"

– mondja a videóban a művésznő, aki kérte a férfit, hogy hagyja békén, de az nem szállt le róla. A zaklató azután sem állt le, hogy Pásztor Anna letiltotta őt, és még négy másik profilról jelentkezett nála. Az énekesnő összesen 196 oldalnyi levelet kapott a férfitól, aki többek között azzal fenyegette őt, hogy egymás után öli meg a családja és a zenekara tagjait.

A koncertre késsel érkező férfit a fényképe alapján szúrták ki a Budapest Park biztonsági emberei csaknem ötezer néző között, majd átadták a rendőröknek, akik 72 órára őrizetbe vették. Ám - ahogy azt Pásztor Anna a videóban elmondja -, ennél többet nem tehetnek. Sajnos amíg nem folyik vér, addig ez a maximum amit megtehet a rendőrség. 

A koncerten egyébként ebből az egészből semmit nem lehetett érzékelni. Anna és az egész zenekar saját állítása szerint is az év egyik legjobb bulijának nevezte a fellépést. Mivel személyesen is ott voltam, bátran kijelenthetem, tényleg pazar volt a műsor, amiért ezúton is jár a köszönet.

Az Index megkereste Kólya Dánielt, a Budapest Park ügyvezető igazgatóját is, aki elmondta, hogy a férfit az Anna & the Barbies fellépése alatt, a koncert első felében, fogták el a biztonságiak. A kisméretű kést a cipőjébe rejtve hozta be.

"A zenekartól előzetesen kaptunk fotót a fenyegetőről, amit mi sokszorosítottunk, és kiosztottunk a biztonsági szolgálat minden ügyeletben lévő tagjának. A teljes szolgálatban lévő biztonsági személyzet részt vett a keresésben. Előzőleg pedig értesítettük a IX. kerületi rendőrkapitányságot, akik a Budapest Park környékén járőröztek."

Kólya közlése szerint a férfit 22 óra körül vitték el a rendőrök, addig a biztonsági szolgálat őrizte a fenyegetőt, aki egyébként érvényes belépőjeggyel tartózkodott a koncert helyszínén, és végig együttműködő magatartást tanúsított. 

A Budapest Park tehát jól vizsgázott. Az előírások szerint sajnos nincs lehetőségük ruházat átvizsgálásra vagy személyi motozásra, így ennél szigorúbban, mint ahogy most működnek (fémdetektor, táskák átnézése) nincs módjuk fellépni. 

1
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/56560/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-05 10:02:37
Szerencsére nem történt tragédia, ám mégis mocorog a kérdés bennem:
Ha fémdetektort használhatnak (márpedig biztos használtak is) a biztonságiak, akkor hogy a fenébe nem vették észre a kést ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?