Blogolj!

Avicii családjának közleménye

Ragnar Volarus

Néhány nappal Tim Bergling, művésznevén Avicii halála után közleményt adott ki a világhírű svéd dj és producer családja. A világhírű lemezlovast április 20-án, pénteken, találták holtan hotelszobájában Omán fővárosában, Maszkatban.

"Meg szeretnénk köszönni minden támogatást és szerető szót, amit fiunk és testvérünk elvesztése után kaptunk. Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek, aki szerette Tim zenéjét, és aki értékes emlékeket őriz a dalaival kapcsolatban. Köszönünk minden Tim előtt tisztelgő kezdeményezést, a nyilvános összejöveteleket, a zenéjét játszó harangszót, a Coachella fesztivál tisztelgéseit és a néma megemlékezéseket, szerte a világon"

– áll a közeli hozzátartozók közleményében.

A közleményben szereplő harangszót Hollandiában az utrechti katedrális harangozói szolgáltatták, akik Avicii három slágerének, a Wake Me Up, a Hey Brother és a Without You részleteit játszották el a harangokkal.

A család egyúttal rendkívül hálás, amiért nyugodtan gyászolhatnak, ahogy azt korábbi közleményükben is kérték, a szöveget pedig azzal zárják, hogy azt szeretnék, ha ez így maradna a későbbiekben is. Tim Bergling halálának oka továbbra is ismeretlen, az ománi rendőrség szerint halála ügyében nem merült fel bűneset gyanúja, ezért nem indítottak bűnügyi eljárást.

Címkék: Avicii
https://zenefuleidnek.blogstar.hu/./pages/zenefuleidnek/contents/blog/51710/pics/lead_800x600.jpg
Avicii
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?